הוראות הכנה
מרכיבים
10 פלפלים אדומים
10 שיני שום
כפית צ'ילי גרוס
חצי כוס שמן זית
עלי טימין מגבעול אחד
1 כפית דבש
מלח ופלפל
אופן ההכנה
1. קולים את הפלפלים בגריל (אפשר בתנור) עד שישחימו. יש להפוך מדי כמה דקות.
2. מכניסים את הפלפלים הקלויים לשקית "קוקי" למספר דקות, ולאחר מכן מקלפים ומנקים מהגרעינים.
3. במקביל, בסיר קטן מבשלים את שיני השום על אש קטנה לרבע שעה כדי שיאבדו מחריפותן.
4. במעבד מזון מניחים את הפלפלים, את שיני השום (לאחר סינון), שמן זית, קורט צ'ילי גרוס, עלי טימין, מלח ופלפל.
5. טוחנים את הכל למחית חלקה.
ניתן להקפיא כדי לשמור חלק מהכמות למס' שבועות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון