הוראות הכנה
מרכיבים
2 - 1 בצלים קצוצים דק
5 -4 עגבניות חתוכות דק
4 3 ביצים טרופות
מלח
1 כף רסק עגבניות
1 כפית שטוחה מלח
חצי כפית פלפל שחור
4 3 כפות שמן
אופן ההכנה
1.מטגנים בשמן את הבצל עד להזהבה, מוספים את הפלפל השחור והביצים ומערבבים עם הבצל עד ליצירת גושים מוזהבים.
2.מנמיכים להבה ומוסיפים את העגבניות, רסק עגבניות והמלח. מערבבים ומבשלים עם מכסה עד שהנוזלים מתאדים והרוטב מסמיך.
מגיש:
מקור: יעל עזרא
שתף את המתכון