חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מטבוחה מרוקאית -מתכון מבית אמא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מטבוחה מרוקאית -מתכון מבית אמא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
12 עגבניות בשלות
2-3 פלפלים ירוקים חריפים
7 שיני שום
1/4 כוס שמן
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
לחלוט את העגבניות במים חמים ולקלף אותן
את הפלפלים לקצוץ דק דק (בלי הגרעינים)
לכתוש את שיני השום
לחתוך את העגבניות לחתיכות גסות
לבשל אותן בסיר שטוח על אש גבוהה שזה רותח להנמיך את האש לאש נמוכה לבשל
ולערבב עד שהמים נגמרים לחלוטין -ולהוסיף רבע כוס שמן +מלח לפי הטעם -לערבב עוד קצת עד שאין שמן ולהוריד מהאש
הערה:אם העגבניות לא מספיק אדומות להוסיף פנימה פפריקה אדומה מתוקה בזמן שמוסיפים את השמן.
מגיש: baby
מקור:
שתף את המתכון