חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מיחאמאר (מאפה עוף וירקות בנוסח מארוקאי)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מיחאמאר (מאפה עוף וירקות בנוסח מארוקאי)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
5 תפו"א (מבושלים בקליפתם)
3 ביצים קשות (חתוכות לקוביות)
1 כוס אפונה וגזר משומרים
½ כוס פטרוזיליה קצוצה
500 ג' בשר עוף טחון
5 ביצים
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
½ כפית כורכום
1/3 כוס שמן חם.
אופן ההכנה
שמים בקערה את תפו"א מבושלים וחתוכים לחתיכות. מוסיפים את הביצים הקשות החתוכות.
מוסיפים את שאר המצרכים מתבלים ומערבבים היטב.
מעבירים הכל לתבנית משומנת, יוצקים למעלה את השמן החם.
אופים כ40- דקות בחום בינוני, עד שהתערובת משחימה.
מגיש: קיבי
מקור: משפחת גינת-כפר מסריק
שתף את המתכון