הוראות הכנה
מרכיבים
4 תפוחי אדמה בינוניים מבושלים - שיהיו רכים, קלופים , וחתוכים לקוביות.
3 כפות כוסברה טרייה, קצוצה דק
1 בצל קצוץ דק
1 פלפל ירוק חריף, קצוץ דק
200 גרם אפונה (טרייה או קפואה) בלי מים
כפית ג'ינג'ר,קצוץ דק או מגורד בפומפייה
כפית שום קצוץ דק
מלח
1/2 כפית זרעי כוסברה
1 כפית תערובת גראם מסלה
1 כפית כמון טחון
1/2 כפית קינמון
1/4 כפית אבקת צ'ילי או חצי כפית פפריקה חריפה
2 כפות מיץ לימון (אופציונאלי)
מעט שמן צמחי לטיגון
מעט מים
אופן ההכנה
לטגן את הבצל בשמן עד שהוא מתחיל להשחים.
להוסיף את הג'ינג'ר, פלפל ירוק, זרעי כוסברה, ושום, להקפיץ כ 2 דקות, להוסיף האפונה ומעט מים ולבשל מכוסה עד שהאפונה מתרככת. לערבב מדי פעם ואם המחבת מתייבשת מוסיפים עוד מעט מים. (אבל לא הרבה שלא יהיה רטוב)
להוסיף את תפוחי האדמה, מלח, גראם מסלה, כמון, צ'ילי ,כוסברה טרייה, ומיץ לימון. לבחוש ולבשל כ 5 דקות. לערבב תוך כדי הבישול.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון