הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות תפוח אדמה חתוכים לקוביות
2 כפות בצל מטוגן
1 כוס פרחי כרובית
1 כוס אפונה ירוקה
1/2 כוס עגבניות
1 כפית כמון
1 כפית כוסברה
1 כפית תערובת קארי או חוויאג' למרק
1 כפית אבקת צ'ילי
1 כף עלי כוסברה קצוצים
אופן ההכנה
מאדים או מבשלים את הכרובית ותפוחי האדמה ומסננים את המים.
מטגנים קלות בשמן עם התבלינים.מוסיפים את העגבניות, האפונה והבצל המטוגן.
מערבבים היטב וממשיכים לטגן עד מתקבל מרקם סמיך מספיק כדי לשמש מילוי לבצק.
לבסוף, מורידים מהאש, מערבבים, מוסיפים את עלי הכוזברה ומניחים למלית להתקרר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון