הוראות הכנה
מרכיבים
2 כפות שמן
2 בצלים בינוניים קצוצים דק
כפית שום כתוש
כפית ג'ינג'ר קצוץ
31 קילו תרד קפוא או 21 קילו תרד טרי שטוף וקצוץ
21 כוס כוזברה קצוצה
2 כפיות מלח
כפית אבקת פלפל צ'ילי
1/2 כפית אגוז מוסקט
1/4 כפית אבקת הל
1/4 כפית קינמון
1/2 כפית כמון
כפית אבקת קארי.
3 כפות גבינת פניר (או קש או צפתית) מגורדת
2 כפות פירורי לחם
אופן ההכנה
יוצקים לסיר 2 כפות שמן, מחממים, מוסיפים את הבצל, מטגנים את הבצל עד שמשחים.
מוסיפים את השום, הג'ינג'ר והתרד ומאדים תוך ערבוב עד שהנוזלים מתאדים.
מוסיפים כוזברה ותבלינים ומאדים ביחד כ-3 דקות.
מוסיפים את הגבינה ופירורי הלחם ומערבבים., מבשלים ביחד כדקה.
מכבים את האש, מכסים וממתינים 10 דקות לפני המילוי.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון