הוראות הכנה
מרכיבים
מרכיבים:
3 בננות פרוסות לעובי 1.5 ס"מ
50 גרם קמח
1 כפית אבקת אפיה
1 כפית קורנפלור
כפית סוכר
ביצה
מעט מים
אופן ההכנה
1.מערבבים את כל חומרי הבלילה מלבד הבננה לבלילה
סמיכה.
2.חותכים את הבננה.
3.טובלים פרוסת בננה בבלילה ומטגנים בשמן עמוק עד שמתקשה
קצת. מוציאים וטובלים שוב בבלילה.
4.מחזירים לשמן הרותח ומטגנים עד לקבלת צבע זהוב.
כך עושים עם כל הכמות.
***להגשה מעטרים על צלחת דבש או רוטב מייפל מניחים את
הסופגניות במרכזה ומפזרים מעל אבקת סוכר.
מגישים מיד.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון