הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל קטן, פרוס דק
6 פרוסות גבינה, חתוכות לעיגולים בקוטר 3 ס
100 גרם חמאה קצוצה
1 חציל קטן, פרוס דק
10 עגבניות שרי, פרוסות דק
2 כוסות קמח תופח
1/2 כוס רוויון
2 כפות רסק עגבניות
אופן ההכנה
תהליך הבישול
--------------------------------------------------------------------------------
1. מחממים תנור לחום בינוני של 180 מעלות צלסיוס. מרפדים שתי תבניות בגודל 28*32 ס"מ בנייר אלומיניום. מברישים בחמאה מומסת או בשמן.
2. מניחים קמח וחמאה בקערה מעבד מזון. מעבדים במשך 30 שניות, או עד שנוצרת תערובת פרורית עדינה. מוסיפים רוויון, מעבדים 30 שניות או עד שהתערובת אחידה. לשים בעדינות את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות, עד שהבצק חלק.
3. מרדדים את הבצק לעובי 3 מ"מ. חותכים לעיגולים בעזרת חותכן בקוטר 5 ס"מ. מניחים את העיגולים בתבניות.
4. מורחים רסק עגבניות בשכבה אחידה על בסיסי הפיצה. מסדרים פרוסות חציל, בצל ועגבניות, מסיימים בגבינה. אופים במשך 10 דקות, או עד שהפיצות פריכות. מגישים חם או פושר.
הערה: מיני פיצות אפשר להכין עד 3 שבועות מראש. מקפיאים אותן לא אפויות. אופים מבלי להפשיר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון