חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מיני פיצות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מיני פיצות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל קטן, פרוס דק
6 פרוסות גבינה, חתוכות לעיגולים בקוטר 3 ס
100 גרם חמאה קצוצה
1 חציל קטן, פרוס דק
10 עגבניות שרי, פרוסות דק
2 כוסות קמח תופח
1/2 כוס רוויון
2 כפות רסק עגבניות
אופן ההכנה
תהליך הבישול
--------------------------------------------------------------------------------
1. מחממים תנור לחום בינוני של 180 מעלות צלסיוס. מרפדים שתי תבניות בגודל 28*32 ס"מ בנייר אלומיניום. מברישים בחמאה מומסת או בשמן.
2. מניחים קמח וחמאה בקערה מעבד מזון. מעבדים במשך 30 שניות, או עד שנוצרת תערובת פרורית עדינה. מוסיפים רוויון, מעבדים 30 שניות או עד שהתערובת אחידה. לשים בעדינות את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות, עד שהבצק חלק.
3. מרדדים את הבצק לעובי 3 מ"מ. חותכים לעיגולים בעזרת חותכן בקוטר 5 ס"מ. מניחים את העיגולים בתבניות.
4. מורחים רסק עגבניות בשכבה אחידה על בסיסי הפיצה. מסדרים פרוסות חציל, בצל ועגבניות, מסיימים בגבינה. אופים במשך 10 דקות, או עד שהפיצות פריכות. מגישים חם או פושר.
הערה: מיני פיצות אפשר להכין עד 3 שבועות מראש. מקפיאים אותן לא אפויות. אופים מבלי להפשיר.
מגיש: אלי
מקור:
שתף את המתכון