הוראות הכנה
מרכיבים
חצי ק"ג עוף טחון
1 כרישה פרוסה דק
חצי בצל קצוץ דק
רבע צרור פטרוזיליה קצוצה דק
1 שן שום כתושה
2 שיני שום קצוצות
רבע כוס פירורי לחם
1 כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
רבע כוס שמן זית
אופן ההכנה
מערבבים את העוף עם השום הכתוש, הבצל, הפטרוזיליה, פירורי הלחם, חצי מכמות המלח והפלפל השחור.
מחממים את השמן במחבת. צרים כדורונים מתערובת הבשר ומקפיצים במחבת להשחמה קלה מכל הכיוונים. מוסיפים את הכרישה ומטגנים יחד כחמש דקות. מוסיפים את השום הכתוש ושוב מקפיצים יחד עוד כשלוש דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון