הוראות הכנה
מרכיבים
6 חלקי עוף שונים
תפוח אדמה גדול
בטטה
בצל
פטריות
אורז
גזר
חרדל קרי דבש מרגרינה
אופן ההכנה
1.פורסים תפוח אדמה ובטטה לפרוסות ומפזרים בתחתית תבנית אפיה (כדאי לפרוס נייר אפיה)
2. מבשלים כוס אורז חצי בישול ומפזרים על האורז
3.פורסים גזר לפרוסות ומפזרים על האורז
4. מטגנים בצל ומוסיפים כאשר הבצל מזהיב קופסא פטריות ומטגנים ביחד ומפזרים על הגזר
5.מכינים רוטב (לפי הטעם)חרדל קרי דבש וקובית מרגרינה ומורכים על חלקי העוף ומניכים על הכל
6.מוסיפים כחצי כוס מים עם אבקת מרק ומפזרים ומכסים את התבנית בנייר אלומנים מכניסים לתנור לחום גבוה כ שעה וחצי ולאחר מכן מסירים את נייר האלומניום לעוד רבע שעה של גריל
בתיאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון