חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מיקפא שמנת ושקדים- אמא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המנה האחרונה האולטימטיבית, מרשימה ביופיה ונורא טעימה
מיקפא שמנת ושקדים- אמא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המנה האחרונה האולטימטיבית, מרשימה ביופיה ונורא טעימה
הוראות הכנה
מרכיבים
חבילה שמנת מתוקה
6 ביצים
6 כפות סוכר
2 כפות קוניאק
6-7 כפות סוכר
1/2 כוס שקדים
אופן ההכנה
למרוח במרגרינה תבנית ארוכה (אפשר חד פעמית) ולהכניס לפריזר
1. להקציף את השמנת
2. לערבב 6 ביצים שלמות + 6 כפות סוכר + 2 כפות הקוניאק עם הקצפת
3. לחמם את 6-7 כפות הסוכר במחבת עד שהופך לקרמל (להיזהר לא לחם יותר מדי כי אז הסוכר נשרף) להכניס את השקדים לקרמל ולשפוך הכול על שייש משומן.
4. לאחר שהשהשקדים והקרמל מתקררים להכניס לניילון ולשבור עם פטיש שניצל.
5. לשים את שברי השקדים בקרקעית התבנית מהפריזר ועליהם לשפוך את הקצפת. להחזיר לפריזר.
להגשה: להכין פלטת הגשה יפה, להפוך לתוכה את התבנית. אם המיקפא לא יוצא בקלות ניתן להרטיב מגבת במים חמים ו"ללטף" עם המגבת את החלק החיצוני של התבנית עד שהמקפא משתחרר.
מגיש: bhashavia1
מקור: אמא
שתף את המתכון