הוראות הכנה
מרכיבים
4-עלים של מלווח קפואים (אין צורך להפשירם מראש)
250-גרם גבינה בולגרית מפוררת
100-גרם גבינת עמק מגוררת
2-כפות רסק עגבניות
4-טיפות טבסקו
1/4-כוס מים
1/2-כפית אורגנו יבש
1/8-כפית פלפל שחור טחון
1-ביצה טרופה למריחה
אופן ההכנה
לרפד תבנית גדולה בנייר אפיה ולהניח את עלי המלווח.
להוסיף למים רסק עגבניות,טבסקו,אורגנו ופלפל שחור ..לערבב היטב ולמרוח את הרוטב על כל הארבע עלים.
לפזר את הגבינות באמצע ולסגור את העלים בצורת ירח (להדק בלחץ).
להבריש בביצה טרופה ולאפות בתנור מחומם מראש-ל200 מעלות 10-12 דקות עד שמזהיב.
אם בחרתם כארוחת ערב, מומלץ בתוספת סלט ירקות חי וביצים קשות.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: ביתי
שתף את המתכון