הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים:
3 כוסות מים
חצי גביע פריגת תפוז דאייט או לימון
קליפה מגוררת מחצי תפוז או מלימון
כף סוכר או שקית סוכר וניל
80 גרם קורנפלור
אופן ההכנה
מאלבי לימון
1.מכינים 4 כלים ללפתן קטנות.
2.מרתיחים שתי כוסות מים עם כף הסוכר בסיר (מערבבים היטב את הקורנפלור במי
הכוס השלישית, ומוסיפים למים הרותחים).
3.בוחשים היטב עד לרתיחה. מסירים מהאש ומקררים כמה דקות. מוסיפים את
קליפת הלימון המגורדת ואת חצי גביע הפריגת, מערבבים, יוצקים לצלוחיות
ומצננים.
אפשר לקשט בבוטנים קלויים וגרוסים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון