הוראות הכנה
מרכיבים
8 כוסות מים
250 גר' קמח תירס
1 כפית שטוחה מלח
1 כף שמן
אופן ההכנה
בסיר מרתיחים את המים שמן ומלח
אחרי שהמים רתחו להוסיף קמח תירס תוך כדי בחישה, באיטיות.
להמשיך לערבב עם כף עץ כ - 15 דק' לבשל על אש בינונית עד שנוצרת דייסה מאוד סמיכה.
להכניס לכלי וניתן לאכול חם או קר.
מומלץ להגשה (כשזה חם) עם גבינה צהובה מגוררת מעל וחמאה.
מהווה יופי של תוספת בארוחת ערב או לשפוך מעל את רוטב הבשר בארוחת צהריים.
מומלץ גם לקטנטנים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון