הוראות הכנה
מרכיבים
כ- 200 גר' תערובת גבינות קשות (למשל קשקבל, פרמזן, מנצ'גו, פקורינו, תום צ'דר ועוד), בשלות (מסוג ברי, סנט מור, פרמייר ועוד), ומעט מסוג ברינזה עדינה/קש ואורדה.
3 כפות יין שרדונה לבן יבש.
¼ כפית פלפל לבן גרוס.
½ כפית חליטת "מדאם בטרפליי"
½ כפית חליטת "שחרזאדה"
אופן ההכנה
מערבבים את הגבינות ומרסקים אותן למחית שאינה חלקה ומוסיפים את הפלפל.
מוסיפים את עלי החליטה ליין, משרים מספר דקות ומוסיפים לממרח הגבינות.
ניתן לשמור במקרר.
הצעת הגשה:
לחתוך פרוסות לחם שחור מלא לפרוסות, להזליף מעט שמן זית כתית טהור ולהכניס לתנור בחום של 200 מעלות ל- 5 דקות. לאחר מכן, להוציא את הטוסטונים, למרוח בממרח, להעלות את חום התנור ל- 220 מעלות ולקלות עוד 5 דקות עד שהגבינות משחימות מעט.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון