חיפוש



ממרח פסטו פרווה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הפסטו הינו ממרח בזיל בתוספת צנוברים שהאיטלקים אוהבים לאכול כמתאבן בכל brארוחה ומשתמשים בו כרוטב לחלק גדול ממאכליהם brלמקורי או החלבי יש להוסיף גבינת פרמזנו מגורדת
הוראות הכנה
מרכיבים
ממרח פסטו פרווה
רכיבים:
1/4 חבילת מחמאה
2 שיני שום כתושות
2 כוסות עלי בזיליקום טריים, שטופים ומיובשים
1/2 כוס פטרוזיליה
מלח
פלפל שחור גרוס
אבקת צילי יבש
1/2 כוס כפות צנוברים/בוטנים
1/2 כוס שמן זית
אופן ההכנה
אופן הכנה:
שמים במעבד מזון את שמן הזית והשום ומתחילים לעבד. מוסיפים את הבזיליקום ובהדרגה, תוך פעולת המכשיר, ומעבדים עד שנוצרת מחית חלקה. מתבלים במלח, צילי, ופלפל שחור, מעבירים לכלי אחסון. שומרים במקרר או בפריזר.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון