הוראות הכנה
מרכיבים
2 בצלים קלופים ופרוסים לטבעות
4 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות
6 חצילים גדולים, פרוסים
2 כוסות גרגרי חומוס
3 כוסות שמן תירס
2-3 כוסות מים
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
1. שוטפים את החומוס ומשרים במים כ-4-6 שעות. מסננים, שוטפים, מעבירים לסיר, מכסים במים ומרתיחים עד שהגרגרים רכים.
2. בינתיים מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את פרוסות החצילים. מוציאים ומספיגים על נייר סופג.
3. בסיר, על להבה גבוהה, מחממים 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל. מוסיפים את החומוס ואת מי הבישול שנשרארו בסיר. מוסיפים את החצילים המטוגנים ואת העגבניות. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 10 דקות על להבה נמוכה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון