הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס אורז - רצוי בסמתי הודי
2 קופסאות טונה בשמן, מסוננת
1/2 קופסה/צנצנת גמבה כבושה
1בצל חתוך לקוביות קטנות
מעט מלח
פלפל שחור (בנדיבות)
3-4 כפות שמן זית רגיל
(למי שאוהב אפשר לערבב עם שמן זית כתית)
אופן ההכנה
לבשל את האורז במי מלח (לכסות שלא יתקרר)
במחבת עמוקה לחמם שמן ולטגן את הבצל שיתרכך ויזהיב מעט
להוסיף את הגמבה ולערבב כדקה
להוסיף את הטונה. הפלפל השחור ולערבב בעדינות
להוסיף את האורז ולערבב קלות.
אפשר להעשיר ע"י הוספת אפונה ירוקה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון