חיפוש


מעורב פיקנטי טונה באורז וגמבה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפשר לאכול כארוחת ביניים או כמנה עיקרית תלוי בכמויות
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס אורז - רצוי בסמתי הודי
2 קופסאות טונה בשמן, מסוננת
1/2 קופסה/צנצנת גמבה כבושה
1בצל חתוך לקוביות קטנות
מעט מלח
פלפל שחור (בנדיבות)
3-4 כפות שמן זית רגיל
(למי שאוהב אפשר לערבב עם שמן זית כתית)
אופן ההכנה
לבשל את האורז במי מלח (לכסות שלא יתקרר)
במחבת עמוקה לחמם שמן ולטגן את הבצל שיתרכך ויזהיב מעט
להוסיף את הגמבה ולערבב כדקה
להוסיף את הטונה. הפלפל השחור ולערבב בעדינות
להוסיף את האורז ולערבב קלות.
אפשר להעשיר ע"י הוספת אפונה ירוקה.
מגיש: רינה
מקור:
שתף את המתכון