הוראות הכנה
מרכיבים
2-3 תפוח אדמה
2 חצילים
רבע קילו בשר טחון
קופסת עגבניות מרוסקות
1 בצל מגורד
2 שיני שום קצוצים
תבלינים
אופן ההכנה
לקלף ולשטוף את התפוח האדמה והחצילים ולחתוך לפרוסות עבות לאחר מכן
לחתוך את הפרוסות כמו סנדביץ עם חיבור (לא עד הסוף)
לתבל את הבשר הטחון עם בצל מגורד דק + תבלינים לערבב היטב לקחת כדור קטן
מהבשר לשטח אותו בתוך סנדביץ החציל והתפוח אדמה ולטבול בקמח מצה וביצה
ולטגן בשמן חם לשים בצד
לקחת סיר לשפוך לתוכו את העגבניות המרוסקות + בצל מגורד + שיני השום ותבלינים
להביא לרתיחה
לאחר מכן לקחת את פרוסות התפו"א האדמה המטוגנים לשים בעדינות בתוך הסיר
ולבשל 10 דקות ואז להוסיף את פרוסות החציל להמשיך לבשל כמה דקות ולכבות הגז
מגישים עם קוסקוס או אורז לבן
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון