הוראות הכנה
מרכיבים
1/4 ק"ג בשר טחון
4 תפוחי אדמה
3 שיני שום כתושות
1 בצל גדול מגורד
1/4 חבילת פטרוזיליה קצוצה
1/4 חבילת כוסברה קצוצה
1/2 כף אבקת מרק עוף
פלפל שחור
מלח
1 ביצה
1/4 כוס פירורי לחם
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים (למעט תפו"א+הביצה+פירורי הלחם) עד שנוצרת עיסה.
את תפו"א מקלפים חוצים לאורך וממליחים ע"מ שיתרככו מעט. יוצרים מעין "בור" בכל חצי תפו"א ומכניסים לתוכו מעיסה.
עוטפים את תפחי האדמה בפירורי לחם ובביצה טרופה מהולה במעט מים ומטגנים.
הכנת הרוטב:
בסיר קטן שמים מעט שמן + שלוש כפות רסק עגבניות מדוללות במים, מוסיפים אבקת מרק עוף ומכניסים את תפוחי האמדה לתוך הסיר כשהרוטב מכסה אותם מבשלים על אש קטנה עד שהכל מתרכך.
מגיש:
מקור: מיכל קפטה
שתף את המתכון
|
|
|