הוראות הכנה
מרכיבים
-חבלית מקרונים
-גבינה צהובה
-סיר
-מגש די גדול לחימום במיקרוגל
-רסק עגבניות
-בצלים
-קערה לשים את הספגטי לאחר בישולו
-שמן זית
-מלח
-קערה לרסק עגבניות עם מים חמים מהקומקום
אופן ההכנה
מרתיחים מים בתוך סיר עד שהמים מבעבעים לאחר מכן לשים את המקרונים{ניתן לשבור או להשאיר את הספגטי שלם} שמים קצת שמן זית זך עם מלח {לפי הטעם}
לאחר שהספגטי נהיה רך שמים את הספגטי בקערה ובינתים שמים בסיר שמן מחכים שהוא ירתח ואז שמים בצל ועם הבצל שמים את העיסה של רסק העגבנית עם המים מחכים שיצא טוב ואז שמים את הרוטב על הספגטי ואז מתחת למגש של הספגטי שמים גבינה {לפי הטעם} מחממים במיקרוגל בין 20-25 דקות שזה יגמר אז מוזגים לצלחת ובתאבון
מגיש:
מקור: אימא שלי
שתף את המתכון