חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מקרוני מוקרם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

האוכל הכי מוצלח שיש!!!
מקרוני מוקרם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

האוכל הכי מוצלח שיש!!!
הוראות הכנה
מרכיבים
-חבלית מקרונים
-גבינה צהובה
-סיר
-מגש די גדול לחימום במיקרוגל
-רסק עגבניות
-בצלים
-קערה לשים את הספגטי לאחר בישולו
-שמן זית
-מלח
-קערה לרסק עגבניות עם מים חמים מהקומקום
אופן ההכנה
מרתיחים מים בתוך סיר עד שהמים מבעבעים לאחר מכן לשים את המקרונים{ניתן לשבור או להשאיר את הספגטי שלם} שמים קצת שמן זית זך עם מלח {לפי הטעם}
לאחר שהספגטי נהיה רך שמים את הספגטי בקערה ובינתים שמים בסיר שמן מחכים שהוא ירתח ואז שמים בצל ועם הבצל שמים את העיסה של רסק העגבנית עם המים מחכים שיצא טוב ואז שמים את הרוטב על הספגטי ואז מתחת למגש של הספגטי שמים גבינה {לפי הטעם} מחממים במיקרוגל בין 20-25 דקות שזה יגמר אז מוזגים לצלחת ובתאבון
מגיש: גוגי-מלך
מקור: אימא שלי
שתף את המתכון