חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מקרוני צ'יז - מקרונים עם גבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הרי לכם מתכון שכל הילדים אוהבים, קיבלתי אותו מאחותי והכנתי היום לראשונה, brעליי לציין הסיר חוסל במלואו, מזל שעוד הספקתי לצלם את התבשיל לפני כן.
מקרוני צ'יז - מקרונים עם גבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הרי לכם מתכון שכל הילדים אוהבים, קיבלתי אותו מאחותי והכנתי היום לראשונה, brעליי לציין הסיר חוסל במלואו, מזל שעוד הספקתי לצלם את התבשיל לפני כן.
הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם פסטה מכל סוג מבושלת בהתאם להוראות על גבי האריזה.
חומרים לרוטב:
1 שמנת מתוקה לבישול
2 שיני שום בינוניות כתושות
½ כוס חלב
קורט אגוז מוסקט
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
2 חופנים גדושים של גבינה צהובה רגילה מגוררת (זה יוצא בערך כוס, השתמשתי בגבינה "עמק")
אופן ההכנה
מחממים כדקה את הסיר כאשר הוא ריק, מוסיפים לו 1 שן שום כתוש, ברגע שמתחילים להריח את השום מוסיפים מיד את השמנת המתוקה ואת החלב, ממשיכים לבשל על אש נמוכה, כאשר רואים מסביב את הבועות לפני הרתיחה מתבלים ומערבבים שוב, מוסיפים את שן השום הכתושה השנייה, ממשיכים לבשל עוד כ- 1-2 דקות ואז מוסיפים את הגבינה, בוחשים עד אשר הגבינה מתמזגת בתערובת (לא לדאוג עם עדיין יש גושים קטנים של גבינה זה בסדר)שוב בודקים טעם ומתקנים תיבול במידת הצורך, ושופכים את הרוטב על הפסטה, מערבבים ומגישים.
מגיש: m73
מקור: אחותי
שתף את המתכון