הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם שוקולד מריר
100גרם מרגרינה
2 כפות נס קפה
2 ביצים
כפית תמצית וניל
1/4 כוס קמח
כוס של אגוזים קצוצים
אופן ההכנה
ממיסים את השוקולד החמאה והנס קפה על להבה נמוכה ולהניח לצינון של 10 דקות
טורפיפ היטב את הביצים והסוכר{לאט} מוסיפים בבחישה את השוקולד מוסיפים את התמצית וניל ואחר כך את הקמח והאגוזים טורפים טוב טוב ואז יוצקים לתבנית { מרובעת} שמים בתנור למשך חצי שעה בחום של 190 מעלות
מצננים ואז חותכים למרובעים בתיאבון חגית
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון