הוראות הכנה
מרכיבים
4 נתחי חזה עוף דפוק
מעט שמן למריחה
למרינדה:
1/2 כוס יין לבן
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
2 כפות רוטב שזיפים
כף רוטב סויה משובח
כפית גדושה אבקת מרק בצל
שן שום כתושה
אופן ההכנה
מערבבים היטב את חומרי המשרה לתערובת הומוגנית
משרים ברוטב את נתחי החזה לשלוש שעות לפחות במקרר
צולים על מחבת גריל מרוח במעט שמן על הגז (מחבת פסים)
משני הצדדים עד לחריכה קלה.
מגישים חם לצד אורז לבן ו/או תפוחי אדמה אפויים.
מגיש:
מקור: ניסיון אישי
שתף את המתכון