חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק בצל ים תיכוני עם יוגורט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק בצל ים תיכוני ודיאטטי. brערכים תזונתיים למנה: br220 קלוריות, 22 גרם פחמימות, 4 גרם חלבון, 13 גרם שומן, 2 גרם סיבים תזונתיים, br120 מ"ג סידן, 180 מ"ג אשלגן.
מרק בצל ים תיכוני עם יוגורט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק בצל ים תיכוני ודיאטטי. brערכים תזונתיים למנה: br220 קלוריות, 22 גרם פחמימות, 4 גרם חלבון, 13 גרם שומן, 2 גרם סיבים תזונתיים, br120 מ"ג סידן, 180 מ"ג אשלגן.
הוראות הכנה
מרכיבים
חציל בינוני קלוי, מקולף וקצוץ
2 גביעי יוגורט 1.5% שומן
3 בצלים בינוניים פרוסים
2 כפות שטוחות אבקת מרק בטעם בצל
2 כוסות יין לבן
½1 ליטר מים
עלי זעתר מ-1 גבעול, טריים קצוצים
¼ כוס שמן זית
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל בשמן זית עד שקיפות. מוסיפים את אבקת המרק ומערבבים היטב במשך כדקה. מוסיפים את היין ומערבבים היטב כ-2 דקות.
מוסיפים את המים והתבלינים ומבשלים על אש בינונית כ-20 דקות, עד לרתיחה.
מוסיפים את החציל, היוגורט והזעתר, מערבבים היטב ומגישים.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: ברק חורש, שף חברת טרה
שתף את המתכון