הוראות הכנה
מרכיבים
חציל בינוני קלוי, מקולף וקצוץ
2 גביעי יוגורט 1.5% שומן
3 בצלים בינוניים פרוסים
2 כפות שטוחות אבקת מרק בטעם בצל
2 כוסות יין לבן
½1 ליטר מים
עלי זעתר מ-1 גבעול, טריים קצוצים
¼ כוס שמן זית
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל בשמן זית עד שקיפות. מוסיפים את אבקת המרק ומערבבים היטב במשך כדקה. מוסיפים את היין ומערבבים היטב כ-2 דקות.
מוסיפים את המים והתבלינים ומבשלים על אש בינונית כ-20 דקות, עד לרתיחה.
מוסיפים את החציל, היוגורט והזעתר, מערבבים היטב ומגישים.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: ברק חורש, שף חברת טרה
שתף את המתכון