הוראות הכנה
מרכיבים
500 גר' סינטה בקר פרוס דק
2 כפות שמן
1 שן שום קצוצה דק
1 בטטה חתוכה לקוביות קטנות
2 כפות מחית קארי
5 עגבניות גדולות חתוכות לריבועים קטנים מאד
3 כוסות ציר בשר
50 גר' אטריות דקיקות
1/2 כוס חלב קוקוס
1/2 כוס מים
1 כף כוסברה קצוצה
1 כף נענע קצוצה
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס דק
אופן ההכנה
מחממים בסיר כף ששמן ומשיחמים את הבשר,מוציאים החוצה.
לאותו סיר מוסיפים את שאר השמן ומזהיבים את הבצל מוסיפים את הבטטה השום והקארי
מערבבים ומוסיפים את העגבניות והציר.
מבשלים כ 10 דקות עד שהבטטה רכה
מוסיפים את האטריות ומבשלים כ 5 דקות עד שהן מוכנות,מחזירים את הבשר לסיר מתבלים עם כל התבלינים מחממים ומגישים.
מגיש:
מקור: הודי
שתף את המתכון