הוראות הכנה
מרכיבים
קילו דג קרפיון נקי ופרוס למנות
3 בצלים בינוניים פרוסים לפרוסות
חצי קילו תפוחי אדמה מקולפים וחתוכים לקוביות גדולות
2 פלפל ירוק מתוק פרוסים דק
פלפל ירוק חריף קצוץ דק
עגבניה חתוכה לקוביות קטנות
כף פפריקה אדומה
כף מרק עוף פרוה
חצי כפית מלח
כף בצל מטוגן
4 כוסות מים
אופן ההכנה
מניחים את פרוסות הבצל בסיר מעליהם תפוחי האדמה פרוסות הדג הפלפלים העגבניה הפפריקה אבקת המרק המלח והבצל המטוגן יוצקים מים עד כדי ס"מ מעל החומרים
כ 4 כוסות
מניחים על האש ומבשלים על אש נמוכה כ 30 דקות
מגישים חם בצלחת מרק
בתאבון
מגיש:
מקור: ארוין
שתף את המתכון