הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות
ו בצל יבש בינוני קצוץ דק
5 כוסות ציר מרק דגים
1/2 ק"ג מגוון דגים שונים (לפחות ארבעה סוגי דגים)
1/2 ק"ג פירות ים שונים (קלמרי, שרימפס וסרטנים)
2 שיני שום, חתוכות לחצאים
מלח ופלפל
שמן זית
פלפל צ'ילי כתוש
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל ב-6 כפות שמן זית.
מוסיפים את השום והצ'ילי ומטגנים עד שהשום מתחיל להשחים.
מוסיפים את העגבניות, מלח ופלפל שחור ומבשלים על אש בינונית במשך כ-15 דקות.
מוסיפים לסיר את ציר המרק ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הדגים ומבשלים כ-20 דקות.
מורידים מהאש, ומניחים בצד לשעה אחת.
מוסיפים את פירות הים, מביאים לרתיחה ומגישים מיד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון