חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק דלעת וקרם קוקוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק דלעת וקרם קוקוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
700-750 דרם דלעת חתוכה לקוביות
1 בצל בינוני חתוך לקוביות
1 שן שום קצוצה
1 פחית קרם קוקוס (מנוערת היטב)
מיץ מחצי לימון
¾ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור גרוס
¼ כפית אבקת כוסברה
כוסברה קצוצה
2 כפות שמן צמחי
אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר. מוסיפים את את הבצלומטגנים קלות עד שנהיה שקוף. מוסיפים את הדלעת ומטגנים יחד עוד כשתי דקות. מוסיפים את השום ומערבבים יחד כחצי דקה. מוסיפים את קרם הקוקוס, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מוסיפים עוד חצי כוס מים ומתבלים בתבלינים (למעט הכוסברה הקצוצה) ומיץ הלימון. מבשלים כך כ-25 דקות עד לריכוך הדלעת. מסירים מהאש וטוחנים בבלנדר מוט לקבלת נוזל בעל מרקם אחיד. מחזירים לאש ומבשלים עוד שתי דקות תוך ערבוב.
מגישים בצלחות אישיות עם כוסברה קצוצה מעל.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון