הוראות הכנה
מרכיבים
700-750 דרם דלעת חתוכה לקוביות
1 בצל בינוני חתוך לקוביות
1 שן שום קצוצה
1 פחית קרם קוקוס (מנוערת היטב)
מיץ מחצי לימון
¾ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור גרוס
¼ כפית אבקת כוסברה
כוסברה קצוצה
2 כפות שמן צמחי
אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר. מוסיפים את את הבצלומטגנים קלות עד שנהיה שקוף. מוסיפים את הדלעת ומטגנים יחד עוד כשתי דקות. מוסיפים את השום ומערבבים יחד כחצי דקה. מוסיפים את קרם הקוקוס, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מוסיפים עוד חצי כוס מים ומתבלים בתבלינים (למעט הכוסברה הקצוצה) ומיץ הלימון. מבשלים כך כ-25 דקות עד לריכוך הדלעת. מסירים מהאש וטוחנים בבלנדר מוט לקבלת נוזל בעל מרקם אחיד. מחזירים לאש ומבשלים עוד שתי דקות תוך ערבוב.
מגישים בצלחות אישיות עם כוסברה קצוצה מעל.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון