הוראות הכנה
מרכיבים
כ-1 ק"ג דלעת
2 תפוחי אדמה
4 שני שום
2 בצלים יבשים
2-3 כפות שמן זית
1 שורש פטרוזיליה
1 כף אבקת מרק (ירקות או בטעם עוף- פרווה)
1 כף גדושה פפריקה מתוקה
צנוברים קלויים ומעט פפריקה לקישוט.
אופן ההכנה
קולפים את כל הירקות וחותכים לקוביות. בסיר לחץ פתוח, להשחים את הבצל בשמן זית.
להוסיף את כל שאר הירקות החתוכים לסיר, לכסות במים עד גובה הירקות, להוסיף פפריקה ואבקת מרק. לבחוש ולסגור את מכסה הסיר. להביא לרתיחה, להנמיך את האש (שמירה על רתיחה איטית) לבשל 25 דקות.
לכבות את האש ולשחרר לחץ בזהירות.
לרסק בממחה ידני חשמלי. להגיש בקעריות מרק ולקשט בצנוברים קלויים ומעט פפריקה.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: דליה בן אשר
שתף את המתכון