הוראות הכנה
מרכיבים
חצי כרוב לבן בינוני חתוך לפרוסות של כ 3 מ"מ
2 גזרים בינוניים מגורדים "סיני" - במגרדת היוצרת רצועות ארוכות
2 גבעולי סלרי חתוכים לפרוסות
עלים מ 2 גבעולי סלרי
חצי כוס רוטב סויה בסגנון סיני של אוסם
רבע כוס חומץ 5% טבעי
חצי כוס רוטב צילי מתוק
חצי בצל בינוני קצוץ דק
2 כפות קורנפלור
כפית מלח
100 גרם רסק עבניות
2.5 ליטר מים
3 כפות שמן לטיגון
חלבון ביצה
אופן ההכנה
לטגן את הבצל הקצוץ בשמן עד להזהבה
להוסיף את המים וכל החומרים מלבד הביצה והקורנפלור
לערבב את הקורנפלור ברבע כוס מים עד להמסת כל הגושים ולהוסיף לסיר החם
לאחר רתיחה להמשיך לבשל על אש בינונית-נמוכה כ 20 דקות
לקראת סיום הבישול יש להוסיף את חלבון הביצה דרך מסננת רשת בצורה שיווצרו
רצועות דקות לבנות של חלבון ביצה במרק
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון