חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק עגבניות כפרי מחבל קורלאונה "פאפא פומודורו"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פאפא אל פומודורו-מרק עגבניות כפרי מחבל קורלאונה brמרק סמיך מאד של עגבניות ולחם. br br
מרק עגבניות כפרי מחבל קורלאונה "פאפא פומודורו"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פאפא אל פומודורו-מרק עגבניות כפרי מחבל קורלאונה brמרק סמיך מאד של עגבניות ולחם. br br
הוראות הכנה
מרכיבים
4 שיני שום,מעוכות מעט ופרוסות
3-4 עלי מרווה טריים קרועים לשניים
1/3 כוס שמן זית עדין(אני משתמש בשמן זית לטיגון)
4 פרוסות עבות לחם ישן מעט(רצוי ג'בטה או לחם איטלקי אחר)
קרועות ביד לפיסות גסות וגדולות
8 עגבניות גדולות,בשלות ,קלופות וקצוצות גס
3/4 כוס מים
מלח ופלפל שחור טחון טרי
כ-30 עלי בזיליקום טריים קרועים ביד
להגשה-פרמזן מגוררת דק.
אופן ההכנה
1. בסיר גדול שמים את השום,המרווה והשמן,מאדים כ-5 דקות על להבה נמוכה,
כך שהשמן יקבל את הטעמים של השום והמרווה.
2. מוסיפים את הלחם והעגבניות ומערבבים.מוסיפים את המים והתיבול,מכסים
ומבשלים כ-3 דקות.הלחם צריך להתקבל רך למדי אך לא מתפורר לגמרי.
3. מוסיפים את עלי הריחן(הבזילקום),מערבבים לרגע.
מגישים חם עם פרמזן מגוררת.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון