הוראות הכנה
מרכיבים
6 יחידות עגבניה, טריות וחתוכות, או עגבניות מקופסה
5 כפות חמאה
1 יחידה בצל יבש, בינוני
4 כפות קמח
4 כוסות חלב פרה מפוסטר
2 עלים עלי דפנה
2 כפיות סוכר
2 כפיות מלח
לפי הטעם קרוטונים
אופן ההכנה
את החמאה ממיסים בסיר גדול, מוסיפים את הבצל ומטגנים על להבה בינונית תוך כדי ערבוב עד שהבצל הופך שקוף.
מוסיפים את הקמח תוך כדי ערבוב, ומבשלים שתי דקות נוספות. מוסיפים את החלב באיטיות, את עלי הדפנה, והמלח, וממשיכים לערבב עד שהתערובת הופכת סמיכה.
מוסיפים את העגבניות ומביאים לרתיחה.
מורידים מהאש, ומעבירים דרך מסננת גסה.
מוסיפים תבלינים לפי הטעם.
מחממים בשנית לפני ההגשה, וזורים על המרק את הקרוטונים .
מגיש:
מקור: Good Food
שתף את המתכון