הוראות הכנה
מרכיבים
בשר בקר, פרוס - 1 ק"ג
בצל גדול, קצוצ - 1
כף שמן - 1
עגבניות טריות, מרוסות - 1 ק"ג
שום, מעוכות 6-8 שינים
עלי דפנה - 2
מים - 2 ליטר
פטרוזיליה, קצוצה דק - חצי כוס
שמיר, קצוצ דק - רבע כוס
פלפלון חריף, חתיכה
פלפל שחור
מלח
אופן ההכנה
מאדים בסיר את פרוסות הבשר כחצי שעה. לאחר שהנוזלים מתאדים מוסיפים את הבצל וכף זמן
ומטגנים מעל להבה בינונית עד שהבשר יתרכך.
מוסיפים עגבניות, שון ועלי דפנה ומבשלים 20 דקות. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את עשבי התיבול ואת הפלפלון החריף ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים 10 דקות נוספות
גיוון: אפשר להשתמש בטפלי עוף או גרונות הודו במקום בבשר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון