חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק עדשים ומנגולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המרק הנ"ל נאכל בימי החורף הקרים או סתם ביום של סתיו
מרק עדשים ומנגולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המרק הנ"ל נאכל בימי החורף הקרים או סתם ביום של סתיו
הוראות הכנה
מרכיבים
חצי ק"ג עדשים חומים
6-7 עלי מנגולד שטופים ונקיים
1 בצל בינוני
מלח,פילפל שחור לפי הטעם
חצי כפית כמון(מי שאוהב)
צרור עלי כוסברה
צרור עלי פטרוזליה
אופן ההכנה
משרים את העדשים במים חמים כרבע שעה, קוצצים את הבצל ואת המנגולד כולל החלק הלבן
שוטפים את העדשים ושמים בסיר עם מים עד לכיסוי של העדשים ומרתיחים עד שהם חצי רכים
מוסיפים את הבל והמנגולד ומבשליםי יחד, במשך כ 15 דקות או עד שהעדשים רכים
מטבלים במלח ופלפל וכמון ולפני ההגשה מוסיפים את הכוסברה והפטרוזליה וכמובן שמוסיפים
עוד מים לסיר מגישים מיד
מגיש:
מקור: מרוקו
שתף את המתכון