הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל גדול קצוץ דק
3 גבעולי פטרוזיליה קצוצים דק
3 עלי מנגולד חתוכים דק
1 ראש סלרי קטן קצוץ דק
3 גבעולי שמיר קצוצים
3 קישואים גדולים חתוכים לקוביות
3 עגבניות בינוניות חתוכות לקוביות
2 פלפלים ירוקים חתוכים לקוביות
5-6 נתחי עוף שטופים ונקיים
מלח,פלפל, 1/4 כפית הל,
1 כוס אורז
אופן ההכנה
1.מניחים את כל הירקות בסיר גבוה. מניחים את נתחי העוף ומתבלים. מערבבים ויוצקים מים עד ל3/4 מגובה הסיר. מבשלים בערך שעה.
2.שוטפים אורז ומוסיפים לסיר. ממשיכים בבישול עד שהאורז רך.
טועמים ומתקנים תיבול.
מגישים חם עם מנת עוף לכל סועד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון