חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק עוף של אמא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק עוף הכי טעים שאכלתי,מיוחד לערב כיפור,כל טוב בו.
מרק עוף של אמא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק עוף הכי טעים שאכלתי,מיוחד לערב כיפור,כל טוב בו.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 כרעיים
1 גרון הודו
3 ליטר מים
4 תפוחי אדמה
2 גזרים
1 בצל
2 שיניים שום
6 גרגירים פלפל אנגלי
1 עלה דפנה מיובש
2 ענפי סלרי
מעט פטרוזיליה
1 כף מלח
1/8 כפית פלפל לבן
אופן ההכנה
לשטוף היטב את הבשרים,לחתוך את הכרעיים לשניים ולפרוס את גרון ההודו לשמונה חתיכות.
להכניס לסיר בקיבולת של 5 ליטר ולהוסיף מים כמעט עד הסוף [בגובה הסיר],להביא לרתיחה,להנמיך את האש ללהבה בינונית ולבשל כך 30 דקות.
לקלף את הגזרים ולחתוך ל 6 או 8 פרוסות, להוסיף לסיר.
לקלף בצל ושום ולהוסיף אותם בשלמותם לסיר.
להוסיף את גרגירי הפלפל אנגלי,עלה דפנה,מלח,פלפל לבן ולהמשיך לבשל 30 דקות וספות.
לקלף תפוחי אדמה ולפרוס לפרוסות בעובי של 2 ס"מ,להוסיף לסיר ולבדוק אם יש צורך להוסיף מים [כמעט עד לגובה הסיר],להוסיף סלרי ופטרוזיליה שטופים ולבשל עוד 30 דקות.
הערה: למי שאוהב לבשל איטריות בנפרד או לטגן סולת ולהוסיף לצלחת.
צום קל וגמר חתימה טובה.
מגיש: רינת ספיר
מקור: אמא
שתף את המתכון