הוראות הכנה
מרכיבים
50 גרם פטריות מיובשות
0.5 ליטר שמנת קרם
2 כפות קמח
קורט מלח
קורט פלפל
אופן ההכנה
בסיר שמים ½ כוס מים מטבלים במלח ופלפל מוסיפים עוד 3 וחצי כוסות מים,
מוסיף פטריות ומבשל. מסנן את הפטריות. מחזיר את ציר הפטריות לסיר עד לרתיחה.
לתוך קערה יוצקים כוס מים, מוסיפים 2 כפות קמח מערבבים ויוצרים עיסה.
מוסיפים אותה תוך בחישה לסיר המרק וממשיכים לבשל עוד 5 דקות.
קוצצים את הפטריות המבושלות מוסיפים לסיר וממשיכים לבשל 5-10 דקות.
בקערה יוצקים שמנת מתוקה ומוסיפים לאט לאט (מצקת 1 או 2) מהמרק תוך ערבוב.
אח"כ מוסיפים את תכולת הקערה לסיר המרק, מכסים ומבשלים עוד כ- 5 דקות.
הגשה:
בצלחת הגשה שמים אטריות מבושלות שופכים את המרק ומעטרים בפטרוזיליה קצוצה
מגיש:
מקור: טעמים
שתף את המתכון