הוראות הכנה
מרכיבים
כוס וחצי פיסטוקים קלויים
3 כפות חמאה
1 בצל שלוט,קצוץ
1 שן שןם קצוצה
1 כרישה שלמה,קצוצה לטבעות דקות
1 כף קורנפלור
7 כוסות מרק עוף צח
1 כפית מלח
רבע כוס מיץ תפוזים טרי [סחוט]
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1.מרסקים את הפיסטוק היטוב במעבד המזון.
2.ממיסים את החמאה בסיר,מוסיפים את השלוט הקצוץ והכרישה ומטגנים עד
לשקיפות
3.מוסיפים את הקורנפלור,תוך עירבוב. מוסיפים את מרק העוף ומביאים לרתיחה
על להבה גבוהה.
4.מוסיפים את הפיסטוק הטחון והמלח,מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ - 20
דקות,תוך בחישה מפעם לפעם.
5.מוסיפים את מיץ התפוזים,מערבבים ויוצקים לקעריות, מקשטים במעט
פטרוזיליה קצוצה מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון