הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל קצוץ
2 שיני שום כתושות
1 כף שמן זית
500 גרם בשר טחון
קופסא גדולה (או 2 קטנות) שימורי שעועית ברוטב
1 קופסא עגבניות כתושות
1 קופסא קטנה רסק עגבניות
700 מ"ל מרק עוף/ירקות
חופן צ'ילי גרוס
2 קוביות שוקולד מריר (כן
.) מעולה
מלח ופלפל שחור להשלמת התיבול
כוסברה טרייה
פטרוזיליה
פרמזן מגורר להגשה
אופן ההכנה
מאדים בצל ושום ומוסיפים את הבשר. מפוררים את הבשר ומוסיפים את תכולות קופסאות העגבניות,שוקולד, שימורי שעועית והמרק.
מבשלים כחצי שעה,מערבבים מדי פעם.
משלימים תיבול ומוסיפים את עלי הכוסברה והפטרוזיליה לפי הטעם.
מגישים עם פרמזן מגורר או קרוטונים בטעם שום, או סתם כך.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: effyba -מאגר מתכוני חורף.
שתף את המתכון