הוראות הכנה
מרכיבים
2 ק"ג עצמות רגל בקר עם בשר מנוקים
2 בצלים קצוצים
2 עגבניות קצוצות
1 פלפל ירוק נקי מגרעינים וקצוץ
250 דרם בטטה חתוכה לקוביות
250 גרם גזר פרוס
250 גרם דלעת חתוכה לקוביות
250 גרם שורש סלרי חתוך לקוביות
חצי פלפל צ'ילי קצוץ דק מאד
1 שן שום קצוצה
1 צרור פטרוזיליה קצוץ
2 עלי דפנה
1 כפית מלח
2 מסמרי ציפורן
אופן ההכנה
מבשלים את הבקר בסיר לחץ במי מלח למשך כחמישים דקות. מעבירים לסיר רגיל (עם הנוזלים) ומוסיפים את כל יתר המוצרים. מבשלים ביחד עוד כחצי שעה.
מגישים חם מאד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון