חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק רגל (בקר) קאריבי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק רגל (בקר) קאריבי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 ק"ג עצמות רגל בקר עם בשר מנוקים
2 בצלים קצוצים
2 עגבניות קצוצות
1 פלפל ירוק נקי מגרעינים וקצוץ
250 דרם בטטה חתוכה לקוביות
250 גרם גזר פרוס
250 גרם דלעת חתוכה לקוביות
250 גרם שורש סלרי חתוך לקוביות
חצי פלפל צ'ילי קצוץ דק מאד
1 שן שום קצוצה
1 צרור פטרוזיליה קצוץ
2 עלי דפנה
1 כפית מלח
2 מסמרי ציפורן
אופן ההכנה
מבשלים את הבקר בסיר לחץ במי מלח למשך כחמישים דקות. מעבירים לסיר רגיל (עם הנוזלים) ומוסיפים את כל יתר המוצרים. מבשלים ביחד עוד כחצי שעה.
מגישים חם מאד.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון