הוראות הכנה
מרכיבים
1 עוף חתוך ל 8 חלקים
5 בצלים חצויים
1 כוס אורז שבור
1 קופסה קטנה של רסק עגבניות
1.כפית קינמון
1 כפית בהראט לקובה
1/2 כפית כמון
מיץ מלימון סחוט
1/2 כפית סוכר
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
1.בסיר גדול עם מעט שמן לטגן מעט את חלקי העוף , הבצל,רסק העגבניות המלח
וחצי מכמות התבלינים.
2.להוסיף 4 ליטר מים להביא לרתיחה , להנמיך את הלהבה ולבשל כ-20 דקות.
3.להוסיף את האורז השבור ושאר התבלינים ולבשל על להבה נמוכה עוד כשעה,
רצוי לערבב מדי פעם, לתקן תיבול אם צריך,
***צריך להרגיש את טעם הקינמון והבהראט.המרק מקבל מירקם דייסטי עם מעט
נוזלים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון