הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס שעועית לבנה יבשה
כף שמן
2 גזרים קלופים חתוכים לקוביות
1 קישוא חתוך לקוביות
1 חבילה (100 גרם) רסק עגבניות,מלח,פלפל שחור,ואבקת מרק עוף לפי הטעם
2 כוסות אטריות מבושלות מראש
אפשריות ההגשה!
גבעולי סלרי פרוסים,עירית קצוצה,ופלפלונים חריפים פרוסים
אופן ההכנה
1.משרים את השעועית במים למשך לילה ומססננים למחרת.
2.מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את הגזר,הקישוא,השעועית ורסק העגבניות.
ויוצקים מים עד לכיסוי המרכיבים. מתבלים במלח,בפלפל שחור,ובאבקת מרק עוף. מביאים לרתיחה,מנמיכים את הלהבה ומבשלים על להבה נמוכה כשעה וחצי, עד שהשעועית רכה. מחלקים לקעריות מוסיפים אטריות וזורים את הסלרי,הבצל,והפלפלונים (אם רוצים) ומגישים.
מגיש:
מקור: מהמגזין לאישה
שתף את המתכון