חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק שעועית עם ירקות ואטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק שעועית עם ירקות ואטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס שעועית לבנה יבשה
כף שמן
2 גזרים קלופים חתוכים לקוביות
1 קישוא חתוך לקוביות
1 חבילה (100 גרם) רסק עגבניות,מלח,פלפל שחור,ואבקת מרק עוף לפי הטעם
2 כוסות אטריות מבושלות מראש
אפשריות ההגשה!
גבעולי סלרי פרוסים,עירית קצוצה,ופלפלונים חריפים פרוסים
אופן ההכנה
1.משרים את השעועית במים למשך לילה ומססננים למחרת.
2.מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את הגזר,הקישוא,השעועית ורסק העגבניות.
ויוצקים מים עד לכיסוי המרכיבים. מתבלים במלח,בפלפל שחור,ובאבקת מרק עוף. מביאים לרתיחה,מנמיכים את הלהבה ומבשלים על להבה נמוכה כשעה וחצי, עד שהשעועית רכה. מחלקים לקעריות מוסיפים אטריות וזורים את הסלרי,הבצל,והפלפלונים (אם רוצים) ומגישים.
מגיש: שירן16
מקור: מהמגזין לאישה
שתף את המתכון