חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק תירס לחורף קר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק תירס לחורף קר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 קופסת תירס משומר
50 גר' מרגרינה פרווה
מעט פלפל לבן
כף וחצי אבקת מרק
1 כפית קמח
2 ביצים
אופן ההכנה
1. לסנן ולשטוף את התירס.
2. להכניס לסיר עם המרגרינה,פלפל לבן ומים עד לגובה 3/4 סיר.
3. לתת רתיחה להוסיף אבקת מרק, ולהנמיך את האש.
4. לערבב בחצי כוס מים בנפרד את הקמח להוסיף לכוס מעט מהמרק הרותח ולדאוג שלא
יהיו גושי קמח, לשפוך חזרה הכל למרק.
5. לבשל על אש נמוכה מכוסה כחצי שעה, מספר דקות לפני ההגשה לערבל בנפרד את
הבצים ולמזוג באיטיות למרק הרותח ובעזרת מזלג כל הזמן לערבב.
6. להמשיך לבשל על אש נמוכה כ- 3 דקות נוספות.
מגיש: lanah31
מקור: אין לי מושג
שתף את המתכון