הוראות הכנה
מרכיבים
5 -6 גדולים תפו"א קלופים חתוכים לקוביות קטנות
1 כוס סולת
1 בצל
מעט שמן קנולה
3 כפות אבקת מרק בטעם עוף
פלפל שחור או לבן
½ כוס שמיר רק העלים קצוץ דק
מים או נוזל ממרק בשרי
אופן ההכנה
לחמם את השמן בסיר גבוה כ-3 או 4 ליטר ולטגן את התפוא והבצל עד שיזהיבו אבל לא ישחימו
להוסיף את המים לכ ¾ מגובה הסיר.
להוסיף את התבלינים .
להרתיח את המרק.
להוסיף לסולת בקערה 2 כוסות מים קרים, לערבב ולהוסיף למרק הרותח ולערבב מיד
שלא יווצרו גושים.
לבשל את המרק עד שיסמיך.
להוסיף את קצת השמיר לכל צלחת מרק. להגיש חם.
המרק נשמר רק ליום אחד מאחר ותפו"א הופך אותו לתפל ולא טעים לאחר יום.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון