חיפוש


משולשי פיתה פריכים עם מטבל חצילים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חציל בינוני
פלפל אדום מנוקה מגרעינים וקצוץ
כפית מיץ לימון
כפית מיץ ליים
בצל ירוק קצוץ (החלק הלבן בלבד)
כפית גדושה זרעוני כמון
קורט קינמון טחון
קורט מלח
2 פיתות מקמח מלא
2 חלבוני ביצים טרופים קלות
גבעולי כוסברה לעיטור
אופן ההכנה
קולים את החצילים מעל להבה פתוחה , או דוקרים במזלג מסביב ואופים בתנור עד שיתרככו . מצננים . בינתיים , שמים במעבד המזון פלפל , מיץ לימון , מיץ ליים , בצל ירוק , כמון , קינמון ומלח . מערבלים לתערובת חלקה , ומשאירים בגביע המעבד . מפרידים את הפיתות לשתי שכבות . טורפים קלות את החלבונים . מברישים את החלבונים על הצד החלק של הפיתה , וחותכים ל – 8 משולשים
( סה"כ 32 משולשים ) .מכניסים לתנור לייבוש (180 מ"צ) ובודקים לעיתים תכופות .כאשר המשולשים מקבלים צבע חום בהיר, מוציאים ושומרים בצד. קולפים את החצילים . מוסיפים לתערובת הפלפל שבמעבד המזון , ומערבלים לתערובת חלקה . מעבירים לקערת הגשה , ומעטרים בכוסברה קצוץ . מגישים עם משולשי הפיתה הפריכים.
מגיש: amitsur
מקור: טבע הרפוי מאגר מתכונים
שתף את המתכון