הוראות הכנה
מרכיבים
400 מ"ל שמנת מתוקה
1 בקבוק להכנת שוקולטה מריר של שוקולדה
1 שקית תוספת לשוקולטה חלב של שוקולדה
2 חבילות פתיתי שוקולד של שוקולדה
1 מיכל שמנת מתוקה
לקצפת:
1 מיכל שמנת מתוקה
100 גרם סוכר
כף מים מהברז
כפית תמצית וניל
אופן ההכנה
להרתיח בסיר קטן את השמנת המתוקה.
להעביר את תוכן שקית פתיתי השוקולד אל בקבוק השוקולטה.
להוסיף את השמנת החמה לשוקולד שבבקבוק לסגור את המכסה ולנער היטב - זהירות הבקבוק חם!
להגיש חם בספלים רחבים - לתוספת פינוק ניתן לקשט בכף גדושה של קצפת.
קצפת: להכניס לקערה את השמנת והסוכר ולערבב בתנועות מעגליות(מתחילים לאט ומגברים את הקצב כל הזמן עד שנוצר קצף מוסיפים). מוסיפים כף מים וכפית תמצית וניל ומערבבים עוד קצת.
הקצפת מוכנה אפשר לקחת שקית זילוף ולשים מעל הכוס.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון