חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נוקדלי - בצקניות הונגריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תוספת הכרחית לגולש, וגם למרקים, ובעיקר למרק שעועית.
נוקדלי - בצקניות הונגריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תוספת הכרחית לגולש, וגם למרקים, ובעיקר למרק שעועית.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 ביצים (גדולות)
1/2 כוס מים
1 כף שמן
1/2 כפית מלח
1+1/2 כוסות קמח (ואם צריך עוד אז מוסיפים)
אופן ההכנה
1. סיר גדול מלא במים שהומלחו (כמו לפסטה) - מרתיחים.
2. בינתיים מכינים את העיסה - נותנים בקערה את כל החומרים למעט הקמח, וטורפים היטב.
3. מוסיפים את הקמח לסירוגין, עד לעיסה רכה רכה, כמו בצק לספינג'. להזיהר מתערובת דלילה מאד, שתתמוסס ותיעלם בהרתחה.
4. כשהמיים רותחים, מציבים מסננת עם חורים גדולים מעל הסיר, ובעזרת כף הגשה רחבה מועכים את העיסה למים (כמו טפטופים). את הכמות הזו הכנתי בשתי נגלות.
5. כשהבצקניות צפות, מוציאים אותן לקערה בכף מחוררת. מוסיפים טיפת שמן ומערבבים, כדי למנוע הידבקויות.
6. לפני ההגשה שים במחבת עם מעט מרוב הגולש ומחממים. אפשר להמיס במחבת מעט חמאה וכמה עלי מרווה קצוצים, ולטגן את הבצקניות לחימום. ניתן להוסיף גם פירורי לחם לחמאה, לטגן טיפה, ולאז להוסיף את הבצקניות.
מגיש: גן-עדן
מקור:
שתף את המתכון